Pelastettujen perintö

Raamatussa kutsutaan pelastettujen perintöä maaksi. Hebr. 11:14—16. Siellä taivaallinen Paimen johtaa laumaansa elävien vesien lähteille. Elämän puu antaa hedelmänsä joka kuukausi, ja puun lehdet ovat kansojen tervehtymiseksi. Siellä on ikuisesti juoksevia virtoja, kirkkaita kuin kristalli, ja niiden varsilla huojuvat puut heittävät varjonsa poluille, jotka on tehty Herran lunastetuille. Siellä vaihtelevat laajat tasangot ja kauniit kunnaat, ja Jumalan vuoret kohottavat korkeat huippunsa taivasta kohti. Näillä rauhallisilla tasangoilla, elävien virtojen varsilla, Jumalan lapset, jotka niin kauan ovat kulkeneet matkalaisina, löytävät kodin. »Minun kansani asuu rauhan majoissa, turvallisissa asunnoissa, huolettomissa lepopaikoissa.» »Ei kuulu enää väkivaltaa sinun maassasi, ei tuhoa, ei turmiota sinun rajojesi sisällä, ja sinä kutsut pelastuksen muuriksesi ja kiitoksen portiksesi.» »He rakentavat taloja ja asuvat niissä, he istuttavat viinitarhoja ja syövät niiden hedelmät; he eivät rakenna muitten asua, eivät istuta muitten syödä; . .. Minun valittuni kuluttavat itse kättensä työn.» Jes. 32: 18; 60: 18; 65: 21, 22. Siellä »erämaa ja hietikko iloitsee, aromaa riemuitsee ja kukoistaa kuin lilja.» »Orjantappurain sijaan on kasvava kypressejä, nokkosten sijaan on kasvava myrttipuita.» »Silloin susi asuu karitsan kanssa, ja pantteri makaa vohlan vieressä; . . . ja pieni poikanen niitä paimentaa.» »Ei missään minun pyhällä vuorellani tehdä pahaa eikä vahinkoa», sanoo Herra. Jes. 35: 1; 55: 13; 11: 6, 9.

Taivaan ilmapiirissä ei voi olla kärsimystä. Siellä ei enää ole kyyneleitä, ei hautajaissaattoja eikä surumerkkejä. »Eikä kuolemaa ole enää oleva, eikä murhetta eikä parkua eikä kipua ole enää oleva, sillä kaikki entinen on mennyt.» »Eikä yksikään asukas sano: 'Minä olen vaivanalainen.' Kansa, joka siellä asuu, on saanut syntinsä anteeksi.» Ilm. 21: 4;

Jes. 33:24. Rohkaisen sinua seuraamaan tämän videon sanomaa, sillä se kertoo rakastavan Luojamme tarkoituksen jokaisen uskovan osalle, olla kerran pelastettuna ikuisessa maassa. www.saviastia.fi Ilkka Kuikka

 • "AIKA ON LÄHELLÄ"

  Room. 13:11. Ja tehkää tämä, koska tunnette tämän ajan, että jo on hetki teidän unesta nousta; sillä pelastus on nyt meitä lähempänä kuin silloin, kun uskoon tulimme.
  12. Yö on pitkälle kulunut, ja päivä on lähellä. Pankaamme sentähden pois pimeyden teot, ja pukeutukaamme valkeuden varuksiin.

 • "MINÄ SEISON OVELLA JA KOLKUTAN"

  Ilm. 3:20. Katso, minä seison ovella ja kolkutan; jos joku kuulee minun ääneni ja avaa oven, niin minä käyn hänen tykönsä sisälle ja aterioitsen hänen kanssaan, ja hän minun kanssani.
  21. Joka voittaa, sen minä annan istua kanssani valtaistuimellani, niinkuin minäkin olen voittanut ja istunut Isäni kanssa hänen valtaistuimellensa.

 • SUURI TAISTELU

  on ollut käynnissä ihmiskunnan keskuudessa aina syntiin lankeemuksesta alkaen. Saatana pyrkii epätoivoisesti saamaan haltuunsa tämän planeetan, mutta Kristus ei tule sitä hänelle antamaan vaan on lopulta tuhoava kaikki pahuuden voimat "suunsa henkäyksellä!" Tämä päivä on lähellä! Hyvä voittaa lopulta pahan.
  1 Kor. 13:13. Niin pysyvät nyt usko, toivo, rakkaus, nämä kolme; mutta suurin niistä on rakkaus.

 • "Totisesti, minä tulen pian." Amen, tule, Herra Jeesus!

  1 Tess 4:13. Mutta me emme tahdo pitää teitä, veljet, tietämättöminä siitä, kuinka poisnukkuneiden on, ettette murehtisi niinkuin muut, joilla ei toivoa ole.
  14. Sillä jos uskomme, että Jeesus on kuollut ja noussut ylös, niin samoin on Jumala Jeesuksen kautta myös tuova poisnukkuneet esiin yhdessä hänen kanssaan.
  15. Sillä sen me sanomme teille Herran sanana, että me, jotka olemme elossa, jotka jäämme tänne Herran tulemukseen, emme suinkaan ehdi ennen niitä, jotka ovat nukkuneet.

 • "Katso, uudeksi minä teen kaikki."

  1 Tess 4:16. Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin;
  17. sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa.
  18. Niin lohduttakaa siis toisianne näillä sanoilla.

 • TÄMÄN SIVUSTON TARKOITUS

  Tahdon jakaa jokaiselle lukijalle niitä löytöjä joita olen vuosikymmenten saatossa itse saanut Raamatun sanasta. Erityisesti ovat sen lukuisat profetiat eli ennustukset lopun ajoista todella nyt ajankohtaisia.
  Yhä edelleen on suuri uutinen ja hyvä sanoma se, että Jeesus Kristus on avannut meille tien Jumalan luo. Hän haluaa antaa meille hyvän elämän jo tässä ajassa ja kerran iankaikkisen elämän uudesti luodussa maassa.
  Toivon että löydät joitakin uusia rohkaisevia ajatuksia ja näköaloja antamaan iloa ja toivoa omaan elämääsi!

Tervetuloa kotisivuilleni!

Ilkka Kuikka

Lepopäivä - apu stressiin

Eräiden tutkijoiden mukaan henkinen paine eli stressi on yli 90 %:ssa perimmäisenä syynä sairauksiimme. Mitkä ovat stressin syitä ja miten voimme poistaa niitä?
Mikä merkitys lepopäivällä on ihmisen ruumiin, mielen, sosiaalisen ja hengellisen terveyden kannalta? Miten Kristuksen antama lepopäivä tarjoaa rauhaa
nykyajan stressistä kärsivälle ihmiselle? Seuraavassa tarkastelemme seitsemää stressin syytä ja lepopäivän merkitystä niiden poistajana. www.saviastia.fi Ilkka Kuikka